NAČINI I UVJETI PLAĆANJA

Plaćanje na internetskoj stranici www.lokalitet.hr vrši se u kunama. Cijene su maloprodajne, izražene u kunama.

1. Plaćanje putem virmana ili opće uplatnice

Ako ste odabrali plaćanje virmanom ili općom uplatnicom na vašu e-mail adresu bit će poslana potvrda Vaše narudžbe. Djelatnici www.lokalitet.hr Internet trgovine kontaktirati će Vas po potrebi.
Ako se plaćanje proizvoda vrši putem opće uplatnice, korisnik na uplatnici mora ispuniti sljedeće podatke:

Uplata se vrši na sljedeće podatke:
IBAN: HR3323600001102846805
Poziv na broj: 99 – broj ponude
Primatelj:
Lokalitet d.o.o.
Fažanska ulica 19, 52210 Rovinj

OIB: 75117619129

Po zaprimljenoj uplati poslat ćemo Vam naručene proizvode. Naručeni proizvodi se dostavljaju kupcu u skladu s uvjetima dostave.

2. Pouzećem u gotovini prilikom preuzimanja proizvoda kod dostavljača

Plaćanje pouzećem omogućuje Vam da narudžbu podmirite prilikom preuzimanja paketa s proizvodima. Plaćanje pouzećem vrši se isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

3. Plaćanje kreditnim karticama

Plaćanje izravno putem interneta, korištenjem servisa CorvusPay za plaćanje kreditnim karticama: Visa, Mastercard, Maestro i Diners.

Izjava o sigurnosti kod plaćanja

Prilikom plaćanja koriste se najmoderniji načini zaštite osobnih podataka (SSL) protokol s 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritmom. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između sustava za plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranih pristupa zaštićena dvostrukim slojem firewalla.